Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Bankkártyás vásárlás

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák:

Elérhetőségek
Fulltrade.hu Kft.
+36302057100
dorogi.sandor@fulltrade.hu
1046 Budapest, Fóti út 105.
Impresszum
Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
Blog: Receptek és érdekességek
2019.07.10 09:05

Tegye egyszerűbbé a kiszolgálást italadagolókkal!

italadagolókA zamatos, hűs gyümölcslé sokak kedvence. Jól illik egy friss szendvicshez, egy finom szelet sütihez, vagy egy egészséges salátához is. Ugye, Te sem szeretnéd megfosztani a vendégeidet a hideg, friss és ízletes pohárnyi gyümölcslétől? Válaszd az italadagolókat, amiknek a segítségével az ital egyszerűen és könnyen kimérhető. Akár a vendégek saját maguk is adagolhatják a frissítőt, hiszen csak egy mozdulat, és már érkezik is a pohárba az ital.

Az általunk kínált italadagolók korszerű és már jól ismert megoldást kínálnak az italadagolás problémájára. Felejtsd el a kancsós, dobozos, vagy üveges változatot! A hagyományos italkitöltésnek megvannak a hátrányai. Gondoljunk csak bele, hogy egy népszerű vendéglátóhelyen, különösen ebédidőben mennyire sok a feladat. Ilyenkor könnyebb hibázni is. A kitöltés közben az italok könnyen kiömlenek, a személyzet elejti a kancsót, ami ripityára törik a padlón. Máris kész a a káosz, ami megakasztja a gördülékeny kiszolgálást. Ellenben egy italadagolóval sokkal jobban lehet bánni, még akkor is megbízhatóan és kiszámíthatóan működik, amikor gyorsan kell cselekedni.

Az italadagolóink több változatban is kaphatóak, négyféle típust is forgalmazunk, ezek mindegyike nagy mennyiségű ital tárolására, illetve adagolására alkalmas. Válaszd azt, amelyik a legpraktikusabb a kiszolgálás során és használd hosszú távon a kollégák és a vendégek megelégedésére! Az italadagolók egyszerűen áthelyezhetőek, nem kell hozzájuk nagy fizikai erő. Energiatakarékos a működtetésük, könnyen cserélhető a tartalmuk. Az átlátszó tartállyal rendelkező berendezések még látványelemként is megállják a helyüket. Nem igényelnek nagy helyet, egy pulton, asztalon, szekrényen is el lehet őket helyezni.

Keress fel minket bizalommal, amennyiben az általunk forgalmazott italadagolók felkeltették az érdeklődésedet! Ha még nincsen ilyen berendezés az üzletben, vagy a régit szeretnéd lecserélni, rendelj tőlünk megbízható italadagolót kedvező áron! A bővebb tájékoztatás érdekében lépj kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés