Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Bankkártyás vásárlás

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák:

Elérhetőségek
Fulltrade.hu Kft.
+36302057100
dorogi.sandor@fulltrade.hu
1046 Budapest, Fóti út 105.
Impresszum
Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
Blog: Receptek és érdekességek
2019.08.14 09:24

Mi a különbség a filteres és a szálas tea között?

A teázás nem véletlenül olyan nagy múltra visszatekintő hagyomány, olyan népszerű időtöltés és olyan sok előnnyel járó választás. De mielőtt mélyebben beleásnánk magunkat a témába, már az elején ajánlott tisztátni: tea és tea között óriási különbségek vannak. Ön mire gondol, ha teára gondol? Bizony, a szálas tea az igazi!

A filteres teákba sajnos ma már nem mindig kerül igazi, vagyis szálas tea. A kis teazacskókba csak a teaszüretek után maradt selejt, az öreg, ki nem válogatott levelek és szár porrá tört egyvelege kerül. Ezzel szemben a valódi szálas tea nem más, mint a teacserjék friss hajtásainak és rügyeinek megfelelő időben, kézzel leszedett összessége. Attól függően, hogy pontosan mikor, mit és hogyan szedték, lehet a különböző teákat minőségi kategóriába sorolni. Egy igazán kiváló szálas tea igen messze van íz, illat, szín, aroma tekintetében egy filteres teától. Aki már kóstolta mindkettőt, megtapasztalta ezt a különbséget, és jól tudja, hogy ha meg akarja adni a módját a teázásnak, akkor szálas teából készült italt érdemes rakni a teáscsészéjébe.

Ahhoz, hogy az ilyen teát a maga teljességében megízlelhessük arra is ügyelni kell, hogyan készítjük el. Minden szálas teának megvan a maga saját elkészítési módja, ami kiterjed az eszközök kiválasztására és használatára, a teavíz hőmérsékletére, az áztatás idejére, a szervírozásra és fogyasztás módjára is. Az eredmény magáért beszél, hiszen egy ilyen tea folyamatosan más arcát mutatja, szinte minden érzékünket hívogatja. Ráadásul még gazdaságos is, mert a filteres teákkal ellentétben akár többször is le lehet főzni őket. A szálas tea fogyasztás kitágítja és sokszínűbbé teszi a teázás élményét.

Ha ilyen teát szeretne készíteni és kortyolgatni, bátran nézzen körül webáruházunkban! Rendeljen online minőségi szálas teákat, és vásároljon anélkül, hogy ki kellene lépnie az utcára! Felmerülő kérdéseivel keressen fel minket a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, szívesen segítünk!

Webáruház készítés