Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Bankkártyás vásárlás

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák:

Elérhetőségek
Fulltrade.hu Kft.
+36302057100
dorogi.sandor@fulltrade.hu
1046 Budapest, Fóti út 105.
Impresszum
Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
Blog: Receptek és érdekességek
2019.09.10 15:44

Szörpök többféle ízben: ha a víz már nem elég

Az emberi test több mint fele víz, és az egészség fenntartásához minden nap pótolni kell az elvesztett vízmennyiséget, ami kortól, nemtől és életkortól függően, napi szinten 2-3 liter. Természetesen sokféle formában be lehet vinni a szervezetbe a vizet, de mégiscsak jobb úgy, ha finom is, a víznek ugyanis alapesetben nincs íze, csupán a bele kerülő egyéb anyagoktól kaphat valamilyen aromát. Miért ne lehetne a belekerülő anyag például gyümölcslé sűrítmény? A szörpök többféle ízben is beszerezhetőek, így mindenki megtalálhatja azt, amelyikkel élvezetté válik számára a szomjoltás.

Ha azt a szót halljuk: szörp, akkor többnyire valami nagyon édes szirupra gondolunk, ami színezékből, cukorból és aromákból áll, és sajnos a legtöbb esetben ez így is van, de azért lehet találni olyan szörpöket többféle ízben is, amik gyakorlatilag gyümölcslé sűrítmények. Ezek a termékek a gyümölcs természetes cukortartalmán felül nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, színezékre nincs szükségük, mivel a gyümölcs maga színezi meg őket, az aromákat pedig azért nem kell még csak meg sem említenünk, mert a gyümölcs igazi ízénél nincs jobb, és ezt a gyártó is tudja.

Mivel a fogyasztási szokások folyamatosan változnak, ezeket a termékek gyártóinak és forgalmazóinak is követnie kell. Manapság, amikor a túlsúlyosság gyakorlatilag népbetegség, az emberek pedig a minél természetesebb élelmiszerek felé fordulnak, egy mesterséges adalékanyagokból álló termék szinte eladhatatlan, bár láthatunk példákat az ellenkezőjére is. Viszont szerencsére egyre kevesebb az olyan szörp, ami ilyen lenne. A gyümölcslé sűrítmények vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok, így érdemes is vásárolni és fogyasztani őket, mivel hozzájárulnak a napi tápanyagszükséglethez, ráadásul a vízpótlás is élvezetesebbé válik általuk!

Ha szeretné Ön is megkóstolni szörpjeinket, többféle íz közül választhatja ki a kedvenceit. Tekintse meg gyümölcslé sűrítményeink választékát, és rendeljen egyszerűen az otthonából, online! Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Webáruház készítés