Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Bankkártyás vásárlás

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák:

Elérhetőségek
Fulltrade.hu Kft.
+36302057100
dorogi.sandor@fulltrade.hu
1046 Budapest, Fóti út 105.
Impresszum
Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
Blog: Receptek és érdekességek
2020.02.18 09:21

Gyümölcs sűrítmény: üdítők helyett válasszon tartósítószermentes italokat!

gyümölcs sűrítményEgyesek amikor megkívánják az édes, gyümölcsös italokat, a bolti, cukros üdítőket választják, azonban ezeknek a termékeknek a jelentős része igencsak egészségkárosító hatású. Sok olyan ártalmas tartósítószert tartalmaznak, amik például gyengíthetik a csontozatot és még cukorfüggőséget is eredményezhetnek. Amennyiben Önnek fontos az egészsége, a cukros üdítők helyett ajánljuk figyelmébe gyümölcs sűrítményeinket!

A választékunkban megtalálható gyümölcs sűrítményeknek köszönhetően nem kell lemondani az egészsége miatt a finom, édes italokról, mert termékeink nem tartalmaznak ártalmas összetevőket. Tartósítószermentesek, és magas gyümölcstartalommal rendelkeznek, így gazdaságosan felhasználhatók. Legyen szó a mindennapokról vagy ünnepi alkalmakról, bátran kínálhatja a családot, vendégeit termékeinkkel, amik tökéletesek limonádé- vagy koktélkészítéshez is. Sokkal finomabb ízvilágot képviselnek, mint a bolti, cukrozott üdítők.

Fedezze fel a gyümölcs sűrítmény kínálatunkat webáruházunkban, és válassza ki azokat az ízeket, amiket szívesen megkóstolna! A termékek kedvező áron elérhetők választékunkban. Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Webáruház készítés