Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Bankkártyás vásárlás

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák:

Elérhetőségek
Fulltrade.hu Kft.
+36302057100
dorogi.sandor@fulltrade.hu
1046 Budapest, Fóti út 105.
Impresszum
Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
Blog: Receptek és érdekességek
2021.12.01 08:55

Szálas tea: a legmagasabb minőség a teázás világában

szálas teaszálas tea a legkiválóbb minőségű tealevelekből készült termék, ami a teázás csúcsát jelenti; úgy is mondhatnánk: a szálas tea az igazi!

Amikor leveszünk a boltok polcairól egy doboz meglehetősen drága, filteres teát, nagy eséllyel arra gondolunk, hogy a legjobb minőséget kapjuk a pénzünkért. Sajnos ez az esetek nagy többségében nincs így, mivel a filteres tea sokszor csak a selejt, az öreg, ki nem válogatott levelek és szár porrá tört keveréke egy papírtasakba töltve. Ez tehát úgymond a maradék, az igazán kiváló minőségű terméket, azaz a szálas teát soha nem töltik filterbe, viszont az ára nem feltétlenül olyan magas, mint ezek alapján gondolhatnánk.

Amennyiben még sosem kóstolta a gazdag ízvilágú szálas teákat, de nem szeretné ezt kihagyni, nálunk számos termék közül választhatja ki az ízlésének leginkább megfelelőt. Ha szálas teát szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés